180 degree Kabakum

Жилищен комплекс

180 Degrees

\

За продажба

Апартаменти в Кабакум

Добре дошли в дома на вашите мечти, точно на плажа!

180 Degrees е красив жилищен комплекс от две съвременни сгради, разположени в курорт Чайка, точно на плажа! С бърз и лесен достъп до град Варна, плажът Кабакум и неговите златни пясъци ще ви посрещнат с бляскави води и красиви изгреви, създавайки перфектни условия за красиви спомени.

Изключително място за живот, където можете да се потопите в динамичната българска култура и богатата история на региона, където всеки ден предлага нови възможности за наслада на плажа и релаксация точно пред вратата на дома ви.

Разгледайте и намерете перфектния си дом сред нашите две модерни сгради, всяка от които предлага девет двуетажни апартамента с обща площ до 270 квадратни метра.

Съвременният дизайн на тези сгради включва частен басейн и просторни тераси, идеални за посрещане на гости или за спокойни моменти с утринно кафе и великолепни гледки.

Всеки апартамент се разпростира на две нива.

Първият етаж предлага светла и просторна всекидневна зона, оборудвана с отворена кухня, приветливо антре и удобна баня. Някои от вариантите на апартаментите имат спалня на първия етаж с просторен гардероб и баня. Всички стаи на този етаж имат достъп до слънчева частна веранда.

На втория етаж има различен брой спални, вариращи от една до две, като конкретният брой е съобразен с големината на всеки апартамент. Допълнително има просторен гардероб за вашите дрехи и лични вещи, две бани, всяка от които оборудвана с мисъл за вашето удобство.

Всички апартаментите разполагат с допълнително пространство под формата на мазе и отделно помещение за пералня за допълнително удобство. Освен това, всички апартаменти разполагат с гараж за две коли, осигуряващ сигурно паркиране за вашите автомобили и определена паркинг зона за велосипеди.

МЕстоположение

180-degree Kabakum

Етажни планове

Допълнителна информация